Kinderen

Kinderen groeien zo snel op. Iedere dag zijn ze alweer wat veranderd. Als we de tijd konden stoppen dan bleven ze altijd klein. Al deze herinneringen leg ik met veel passie en liefde vast. De schaterlachjes, het spelen en de lieve gezichtjes. Speciaal voor kinderen bied ik meerdere reportages aan. Van het eerst zitten tot en met de eerste verjaardag, en natuurlijk ook de Eerste Heilige Communie. Tijdens de reportage zorg ik voor een ongedwongen sfeer. Kinderen hoeven niet te poseren maar spelen lekker, zingen een liedje met mij samen of ontdekken de omgeving. Op deze manier worden de kinderen op de meest natuurlijke en spontane wijze vastgelegd. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaande aan de reportage spreken we een plek af waar de reportage gaat plaatsvinden. Dit kan een buitenlocatie zijn, bij u thuis of in de studio. 

Kindreportage op locatie

Tijdens een kindreportage op locatie maken we samen een wandeling en stoppen op verschillende plaatsen om foto's te maken. U kunt mij altijd om kledingtips vragen en/of pose ideeën meenemen, die u bijvoorbeeld gevonden hebt op Pinterest. De reportage duurt ongeveer 60 minuten. 

Kindreportage aan huis

In de thuisomgeving worden er foto's gemaakt van u kind of kinderen. De woonkamer, kinderkamer, de tuin en de ouderlijke slaapkamer worden betrokken in deze reportage. Het favoriete speelgoed van uw kind mag natuurlijk ook niet ontbreken. De reportage duurt ongeveer 30-45 minuten. 

Sitter

Een sitterreportage vindt plaats in de studio, rond de 7-9 maanden. Vooraf bespreken we wat u mooi vindt en afhankelijk van uw wensen stel ik de set samen. Indien gewenst, kan ik ook voor kleding zorgen voor uw kleintje. De reportage duurt ongeveer 30-45 minuten. Het kindje zit dan in een mandje, op een kist of op een dierenvachtje. Er worden foto's gemaakt om deze nieuwe zelfstandigheid vast te leggen. 

Cakesmash/spaghettismash/ijssmash

Een caksesmash/spaghettismash/ijssmash vindt plaats in de studio. Voorafgaande aan de reportage, bespreken we wat u mooi vindt. U mag een thema aangeven en/of 3 kleuren welke u mooi vindt. De set van de reportage wordt samengesteld op basis van uw wensen. Het kleintje gaat tijdens de reportage eten en hier worden foto's van gemaakt. Na afloop vindt er ook een badsessie plaats en gaat het kleintje lekker in een wamr badje, ook hier worden foto's van gemaakt. Bij de spaghettismash en ijssmash reportage, zit het voedsel inbegrepen. 

Na de reportage ontvang ik graag uw e-mailadres. Enkele dagen na de reportage ontvangt u een link naar een digitaal fotoalbum, hier mag u uw favoriete foto's uitkiezen. Vervolgens ga ik aan de slag met het bewerken van uw foto's. Na de bewerking ontvangt u uw foto's, binnen 7 werkdagen, digitaal via WeTransfer. 

Prijzen

Type shoot Aantal foto's Prijs Prijs per extra foto
Kindreportage 5 € 45,- € 6,-
Sitter 10 € 85,-

€ 6,-

Cake smash (excl. taart) 12 € 125,-

€ 5,-

Ijssmash 12 € 125,-

€ 5,-

Spaghettismash 12 € 125,-

€ 5,-

Communie losse shoot 10 € 60,-

€ 5,-

Als u een andere samenstelling wenst, is dit ook mogelijk. Over bovenstaande de prijzen kan altijd overlegd worden. Het is ook mogelijk om meerdere reportages tegelijk te boeken, dan ontvangt u korting op de oorspronkelijke prijs. 

 

© To Remember Fotografie 2021 gizmodesign.nl