Love

De liefde tussen 2 personen is iets unieks en mooi. Jullie liefde leg ik graag vast op een manier dat bij jullie past. Spontane foto's is waar ik iedere keer weer naar streef. Het samenzijn staat centraal en jullie hoeven alleen maar oog te hebben voor elkaar. Je hoeft niet fotogeniek te zijn om prachtige foto's te krijgen, met mijn ervaring en humor zal ik u begeleiden tijdens de reportage. Het is belangrijk dat jullie samen zijn en oog hebben voor elkaar, de aanwezigheid van de camera is dan een bijzaak.  

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaande aan de reportage spreken we een plek af waar de reportage gaat plaatsvinden. Dit kan een plaats zijn wat voor u betekenis heeft, u mooi vindt of ik kan een aantal voorstellen doen. Samen maken we dan een wandeling en stoppen op verschillende plaatsen om foto's te maken. U kunt mij altijd om kledingtips vragen en/of pose ideeën meenemen, die u bijvoorbeeld gevonden hebt op Pinterest. 

Na de reportage ontvang ik graag uw e-mailadres. Enkele dagen na de reportage ontvangt u een link naar een digitaal fotoalbum, hier mag u uw favoriete foto's uitkiezen. Vervolgens ga ik aan de slag met het bewerken van uw foto's. Na de bewerking ontvangt u uw foto's, binnen 7 werkdagen, digitaal via WeTransfer. 

Prijzen

Type shoot Aantal foto's Prijs Prijs per extra foto
Love 10 € 90,- € 5,-
Verloving 5 € 45,-

€ 6,-

Als u een andere samenstelling wenst, is dit ook mogelijk. Over bovenstaande de prijzen kan altijd overlegd worden. Het is ook mogelijk om meerdere reportages tegelijk te boeken, dan ontvangt u korting op de oorspronkelijke prijs. 

© To Remember Fotografie 2021 gizmodesign.nl