Newborn

Proficiat met de geboorte van jullie wonder! Er is niets zoiets moois als een pasgeboren baby'tje. De eerste dagen en weken van jullie kleintje, vliegen voorbij. Deze eerste momenten willen jullie niet meer vergeten. Met heel veel liefde, leg ik deze eerste herinneringen voor jullie vast. Je hoeft niet fotogeniek te zijn om prachtige foto's te krijgen, met mijn ervaring en humor zal ik u begeleiden tijdens de reportage. Het is belangrijk dat jullie samen zijn en oog hebben voor elkaar, de aanwezigheid van de camera is dan een bijzaak.  

Hoe gaat het in zijn werk?

In de thuisomgeving worden er foto's gemaakt van uw kleintje en het gezin. De reportage vindt plaats in de eerste 14 dagen na de geboorte, uiteraard kan deze ook later plaatsvinden, maar dan zal het kleintje minder slapen. De ouderlijke slaapkamer, babykamer en de babykamer worden betrokken in deze reportage. Voor de ouderlijke slaapkamer, is het het mooiste wanneer u een wit dekbedovertrek hebt. Indien u dit niet heeft, zal ik zorgen voor een witdekbedovertrek zodat er een neutrale achtergrond ontstaat. Daarnaast neem ik verschillende doeken en kleding mee voor uw kleintje en/of uzelf. De reportage duurt ongeveer 2 uur- 3 uur.  Tijdens de reportage staat het kleintje voorop. Er is tijd voor een voeding en het wisselen van kleertjes. U kunt mij altijd om kledingtips vragen en/of poseer ideeën aangeven, die u bijvoorbeeld gevonden hebt op Pinterest. 

Na de reportage ontvang ik graag uw e-mailadres. Enkele dagen na de reportage ontvangt u een link naar een digitaal fotoalbum, hier mag u uw favoriete foto's uitkiezen. Vervolgens ga ik aan de slag met het bewerken van uw foto's. Na de bewerking ontvangt u uw foto's, binnen 10 werkdagen, digitaal via WeTransfer. 

Client closet

Op dit moment ben ik een client closet aan het opbouwen. Ik beschik al over verschillende dames en baby- en kinderkleding. Tijdens de reportage is het mogelijk om een of meerdere kledingstukken te gebruiken. Indien u voorbeelden wenst te ontvangen, kunt u mij een bericht sturen. De digitale client closet wordt in de loop van de maanden aangelegd. 

Prijzen

Type shoot Aantal foto's Prijs Prijs per extra foto
Newborn optie 1 15  169,-  7,-
Newborn optie 2 25  189,-

 6,-

Als u een andere samenstelling wenst, is dit ook mogelijk. Over bovenstaande de prijzen kan altijd overlegd worden. Het is ook mogelijk om meerdere reportages tegelijk te boeken, dan ontvangt u korting op de oorspronkelijke prijs. 

© To Remember Fotografie 2022 gizmodesign.nl