Familie & liefde

Familie is het mooiste wat er is. Samen maken jullie de mooiste herinneringen en met heel veel liefde leg ik deze voor jullie vast. Samen met papa en mama, met de hele familie of voor opa en oma, tijdens de fotoreportage staat het samenzijn centraal. Samen lachen, spelen, stoeien en wandelen wordt vastgelegd tijdens de reportage. Spontane foto's is waar ik iedere keer weer naar streef. Je hoeft niet fotogeniek te zijn om prachtige foto's te krijgen, met mijn ervaring en humor zal ik u begeleiden tijdens de reportage. Het is belangrijk dat jullie samen zijn en oog hebben voor elkaar, de aanwezigheid van de camera is dan een bijzaak.  

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaande aan de reportage spreken we een plek af waar de reportage gaat plaatsvinden. Dit kan een plaats zijn wat voor u betekenis heeft, u mooi vindt of ik kan een aantal voorstellen doen. Samen maken we dan een wandeling en stoppen op verschillende plaatsen om foto's te maken. U kunt mij altijd om kledingtips vragen en/of pose ideeën meenemen, die u bijvoorbeeld gevonden hebt op Pinterest. 

Na de reportage ontvang ik graag uw e-mailadres. Enkele dagen na de reportage ontvangt u een link naar een digitaal fotoalbum, hier mag u uw favoriete foto's uitkiezen. Vervolgens ga ik aan de slag met het bewerken van uw foto's. Na de bewerking ontvangt u uw foto's, binnen 7 werkdagen, digitaal via WeTransfer. 

Client closet

Op dit moment ben ik een client closet aan het opbouwen. Ik beschik al over verschillende jurken en kinderkleding. Tijdens de reportage is het mogelijk om een of meerdere kledingstukken te gebruiken. Indien u voorbeelden wenst te ontvangen, kunt u mij een bericht sturen. De digitale client closet wordt in de loop van de maanden aangelegd. 

Prijzen

Type reportage Aantal foto's Prijs Prijs per extra foto
Gezin (max 6 personen, meer mogelijk tegen bijbetaling) 8  89,-  7,-
Gezin (max 6 personen, meer mogelijk tegen bijbetaling) 15  139,-

 6,-

Gezin (max 6 personen, meer mogelijk tegen bijbetaling) 25  199,-

 5,-

 

Als u een andere samenstelling wenst, is dit ook mogelijk. Over bovenstaande de prijzen kan altijd overlegd worden. Het is ook mogelijk om meerdere reportages tegelijk te boeken, dan ontvangt u korting op de oorspronkelijke prijs. 

© To Remember Fotografie 2022 gizmodesign.nl