Familie & liefde

Familie is het mooiste wat er is. Samen maken jullie de mooiste herinneringen en met heel veel liefde leg ik deze voor jullie vast. Samen met papa en mama, met de hele familie of voor opa en oma, tijdens de fotoreportage staat connectie en emotie centraal. Op een speelse en ongedwongen manier maken we samen de mooiste beelden. Het echte poseren laten we los, het samen lachen, spelen, stoeien en wandelen komt op de voorgrond te staan. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaande aan de reportage spreken we een plek af waar de reportage gaat plaatsvinden. Dit kan een plaats zijn wat voor u betekenis heeft, u mooi vindt of ik kan een aantal voorstellen doen. Samen maken we dan een wandeling en stoppen op verschillende plaatsen om foto's te maken. U kunt mij altijd om kledingtips vragen en/of pose ideeën meenemen, die u bijvoorbeeld gevonden hebt op Pinterest. 

Na de reportage ontvang ik graag uw e-mailadres. Enkele dagen na de reportage ontvangt u een link naar een digitaal fotoalbum, hier mag u uw favoriete foto's uitkiezen. Vervolgens ga ik aan de slag met het bewerken van uw foto's. Na de bewerking ontvangt u uw foto's, binnen 15 werkdagen, digitaal via WeTransfer. Het is niet toegestaan om een eigen filter over de bewerkte foto's toe te passen. 

Client closet

Ik beschik over een uitgebreide client closet. Hier mag, kosteloos, kleding van geleend van worden. Tijdens de reportage is het mogelijk om een of meerdere kledingstukken te gebruiken. Indien u voorbeelden wenst te ontvangen, kunt u mij een bericht sturen. U kunt dan een link ontvangen naar de digitale client closet. 

Prijzen

Type reportage Aantal foto's Prijs Prijs per extra foto
Liefde (koppel) 10 109,-   6,-
Gezin (max 6 personen, meer mogelijk tegen bijbetaling) 8  89,-  7,-
Gezin (max 6 personen, meer mogelijk tegen bijbetaling) 15  139,-

 6,-

Gezin (max 6 personen, meer mogelijk tegen bijbetaling) 25  199,-

 5,-

Cakesmash (exclusief taart) 15 199

5,-

Als u een andere samenstelling wenst, is dit ook mogelijk. Over bovenstaande de prijzen kan altijd overlegd worden. Het is ook mogelijk om meerdere reportages tegelijk te boeken, dan ontvangt u korting op de oorspronkelijke prijs. 

© To Remember Fotografie 2022 gizmodesign.nl