Newborn

Proficiat met de geboorte van jullie wonder! Er is niets zoiets moois als een pasgeboren baby'tje. De eerste dagen en weken van jullie kleintje, vliegen voorbij. Deze eerste momenten willen jullie niet meer vergeten, samen maken jullie de mooiste herinneringen. Tijdens de fotoreportage staat connectie en emotie centraal. Op een speelse en ongedwongen manier maken we samen de mooiste beelden.

Hoe gaat het in zijn werk?

In de thuisomgeving worden er foto's gemaakt van uw kleintje en het gezin. De reportage vindt meestal plaats in de eerste 14 dagen na de geboorte, uiteraard kan deze ook later plaatsvinden, maar dan zal het kleintje minder slapen. De ouderlijke slaapkamer en de babykamer worden betrokken in deze reportage. Voor de ouderlijke slaapkamer, is het het mooiste wanneer u een wit dekbedovertrek hebt. Indien u dit niet heeft, zal ik zorgen voor een witdekbedovertrek zodat er een neutrale achtergrond ontstaat. Daarnaast neem ik verschillende doeken en kleding mee voor uw kleintje en/of uzelf. De reportage duurt ongeveer 2 uur- 3 uur.  Tijdens de reportage staat het kleintje voorop. Er is tijd voor een voeding en het wisselen van kleertjes. U kunt mij altijd om kledingtips vragen en/of poseer ideeën aangeven, die u bijvoorbeeld gevonden hebt op Pinterest. 

Na de reportage ontvang ik graag uw e-mailadres. Enkele dagen na de reportage ontvangt u een link naar een digitaal fotoalbum, hier mag u uw favoriete foto's uitkiezen. Vervolgens ga ik aan de slag met het bewerken van uw foto's. Na de bewerking ontvangt u uw foto's, binnen 15 werkdagen, digitaal via WeTransfer. Het is niet toegestaan om een eigen filter over de bewerkte foto's toe te passen. 

Client closet

Ik beschik over een uitgebreide client closet. Hier mag, kosteloos, kleding van geleend van worden. Tijdens de reportage is het mogelijk om een of meerdere kledingstukken te gebruiken. Indien u voorbeelden wenst te ontvangen, kunt u mij een bericht sturen. U kunt dan een link ontvangen naar de digitale client closet. 

Prijzen

Type shoot Aantal foto's Prijs Prijs per extra foto
Newborn optie 1 15  169,-  7,-
Newborn optie 2 25  189,-

 6,-

Als u een andere samenstelling wenst, is dit ook mogelijk. Over bovenstaande de prijzen kan altijd overlegd worden. Het is ook mogelijk om meerdere reportages tegelijk te boeken, dan ontvangt u korting op de oorspronkelijke prijs. 

© To Remember Fotografie 2022 gizmodesign.nl