Wedding

Proficiat, jullie gaan trouwen! Een hele spannende maar vooral leuk tijd. Tijdens alle zaken die geregeld moeten worden, start ook de zoektocht naar een fotograaf. Ik leg de mooiste dag van jullie leven met heel veel plezier vast! Een herinnering die jullie op elk moment weer opnieuw kunnen beleven.

Tijdens ons intakegesprek maken jullie kennis met mijn stijl en wordt er besproken wat jullie verwachten van mij als fotograaf. Iedere fotograaf is anders en heeft een eigen stijl. Het is belangrijk dat mijn stijl jullie aanspreekt, want deze herinneringen kunnen maar één keer vastgelegd worden. Daarnaast is ieder bruidspaar ook uniek. Ik probeer jullie karakter op een zo mooi mogelijke manier vast te leggen.

Op de dag zelf ben ik aanwezig op de achtergrond. Jullie hoeven alleen maar oog te hebben voor elkaar en alle gasten die deze prachtige dag met jullie mogen beleven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat jullie contact met mij hebben opgenomen en jullie trouwdatum is nog beschikbaar, zullen we samen een intakegesprek plannen. Deze kan live of op afstand (buiten Limburg). Jullie wensen worden besproken en de mogelijkheden die ik bied.

Er zal een offerte op maat gemaakt worden voor jullie, gebaseerd op de afgesproken wensen en mogelijkheden. Ik hanteer een uurtarief en ben al aanwezig vanaf 3 uur op jullie dag.

Zijn jullie geïnteresseerd? Dan neem vrijblijvend contact met mij op.

Prijzen

Prijzen zijn inclusief intakegesprek en vanaf 4 uur bruidsreportage, zit er ook een mini verlovingsreportage bij inbegrepen. 

3 uur bruidsreportage  509,-
4 uur bruidsreportage  679,-
5 uur bruidsreportage 749,-
6 uur bruidsreportage  899,-
7 uur bruidsreportage  1049,-
8 uur bruidsreportage  1199,- 

Over het aantal uren kan altijd overlegd worden.

© To Remember Fotografie 2024 gizmodesign.nl.