Zwangerschap

Proficiat jullie zijn in verwachting! Wat een mooie tijd in jullie leven, het groeien van het kleintje in mama's buik. Tijdens de zwangerschap maak je verschillende mijlpalen mee. Die eerste zwangerschapstest (en het bekendmaken), de geslachtsbepaling en het laatste trimester van de zwangerschap. Deze eerste momenten willen jullie niet meer vergeten, samen maken jullie de mooiste herinneringen. Tijdens de fotoreportage staat connectie en emotie centraal. Op een speelse en ongedwongen manier maken we samen de mooiste beelden.  

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaande aan de reportage spreken we een plek af waar de reportage gaat plaatsvinden. Dit kan een buitenlocatie zijn, bij u thuis of in de studio. Een zwangerschapsreportage vindt meestal plaats tussen de 33-36 weken voor een eenling zwangerschap en tussen de 28-33 weken bij een meerlingzwangerschap. 

Zwangerschapsreportage 

Tijdens een zwangerschapsreportage maken we samen een wandeling en stoppen op verschillende plaatsen om foto's te maken. De reportage duurt ongeveer 60 minuten. Het is mogelijk om verschillende outfits mee te nemen en/of te gebruiken van mijn collectie. 

Na de reportage ontvang ik graag uw e-mailadres. Enkele dagen na de reportage ontvangt u een link naar een digitaal fotoalbum, hier mag u uw favoriete foto's uitkiezen. Vervolgens ga ik aan de slag met het bewerken van uw foto's. Na de bewerking ontvangt u uw foto's, binnen 15 werkdagen, digitaal via WeTransfer. Het is niet toegestaan om een eigen filter over de bewerkte foto's toe te passen. 

Client closet

Ik beschik over een uitgebreide client closet. Hier mag, kosteloos, kleding van geleend van worden. Tijdens de reportage is het mogelijk om een of meerdere kledingstukken te gebruiken. Indien u voorbeelden wenst te ontvangen, kunt u mij een bericht sturen. U kunt dan een link ontvangen naar de digitale client closet. 

Prijzen

Type shoot Aantal foto's Prijs Prijs per extra foto
Bekendmaking zwangerschap 5  64,- 7,-
Bekendmaking geslacht 5  64,-

7,-

Zwangerschap 1 15 139,-

7,-

Zwangerschap 2 25 189,-

6,-

Als u een andere samenstelling wenst, is dit ook mogelijk. Over bovenstaande de prijzen kan altijd overlegd worden. Het is ook mogelijk om meerdere reportages tegelijk te boeken, dan ontvangt u korting op de oorspronkelijke prijs. 

© To Remember Fotografie 2022 gizmodesign.nl